Plaatsen van acrylnagels

Plaatsen van een set met tips:

Bijt u nagels? Of zijn ze kort en broos? Dan is deze behandeling de oplossing. Het plaatsen van een set met tips is het begin van mooie nagels. Tijdens de eerste behandeling worden er doorzichtige, plastic tips op uw eigen nagels geplakt. Dit om de nagels de lengte te geven die u wenst. Hierna wordt er acryl over de tips aangebracht, met of zonder witte rand. De tips zijn hierna niet meer zichtbaar en uw nagels zien er verzorgd en natuurlijk uit.

Plaatsen van acryl op eigen nagels:

Heeft u van zichzelf sterke en wat langere nagels, maar vindt u witte randjes zo mooi? Of heeft u een bruiloft of ander feest en wilt u ervan verzekerd zijn dat uw nagels niet breken en allemaal op dezelfde lengte blijven? Dan is een laagje acryl over uw eigen nagels de ideale behandeling. Er wordt een laagje acryl, met of zonder witte rand, over uw eigen nagels aangebracht, waardoor deze verstevigd worden en er allemaal gelijk en verzorgd uitzien.

Nabehandeling van acrylnagels:

Uw nagels blijven onder de acryl groeien, waardoor er na enige tijd “uitgroei”ontstaat bij de nagelriemen. Na gemiddeld 3 of 4 weken komt u daarom terug voor een nabehandeling. De oude acryl wordt zoveel mogelijk weggevijld en de nagel wordt daarna weer vanaf de nagelriem met nieuwe acryl bedekt.

Gellak behandeling

Heeft u stevige nagels, maar heeft u ze graag mooi gelakt en verzorgd zonder dat u er zelf tijd en energie in hoeft te steken? Gellak is, zoals de naam al zegt, een combinatie tussen een gel en een lak. Deze gel wordt aangebracht als een nagellak, maar geeft de nagel extra stevigheid. Op de natuurlijke nagel wordt eerst een basisgel aangebracht welke zorgt voor de hechting. Hierna volgen 2 laagjes gellak in een kleur naar keuze, welke weer worden bedekt met een topcoat. Resultaat is een natuurlijke, stevige nagel met een lak die 2 a 3 weken goed blijft zitten. De gel is direct na de behandeling droog, dus er is geen kans op krassen of deuken. Gellak kan ook aangebracht worden over uw acrylnagels.

French pedicure

Vindt u dat uw teennagels ook wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? We verstoppen onze tenen bijna het hele jaar in sokken en schoenen en worden meestal niet vrolijk van hetgeen we aantreffen als het slipperweer wordt. Tegenwoordig is het daarom heel gebruikelijk om ook uw teennagels te laten behandelen. Bij deze behandeling wordt er altijd direct met gel of gellak op de natuurlijke nagel gewerkt en is alleen mogelijk indien u geen medische problemen (zoals kalknagels) heeft. U kunt uw teennagels laten bedekken met een dunne gel vingernagels. Omdat uw teennagels minder snel groeien dan uw vingernagels, zijn ze na deze behandeling tot wel 6 weken mooi verzorgd.

Paraffine behandeling

Heeft u last van droge handen of zelfs pijnlijke kloven? Dan is een paraffine behandeling wat voor u. Meestal helpt handcreme wel iets tegen droge handen, maar soms is het gewoon niet genoeg en heeft u sterkere middelen nodig. Bij een paraffinebehandeling worden uw handen in een badje met gesmolten was (paraffine) gedoopt, welke vol zit met verzorgende ingrediënten. Vervolgens gaan uw handen in een stoffen handschoen. Door de warmte van de was en de handschoenen gaan de poriën open en kunnen de verzorgende stoffen optimaal hun werk doen. Door deze behandeling krijgen uw handen een vitamineboost waar geen handcreme tegenop kan.

Staat uw behandeling hier tussen?

Maak eenvoudig een afspraak via het reserveringsformulier!

Maak een afspraak