Mijn naam is Malou van Drongelen, ik ben 38 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze 3 dochters. Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik een studie Toeristisch Management gevolgd. Tijdens mijn loopbaan in de toeristische sector, begon ik in 2001 aan een allround opleiding nagelstyling bij Creative Nail Design. Ik slaagde voor de examens en behaalde zo in 2002 mijn diploma voor erkend nagelstyliste. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een drukke baan en mensen vanuit het hele Westland en daarbuiten weten me tegenwoordig te vinden. Sinds 2011 werk ik 5 dagen en 3 avonden per week in mijn professionele studio op de bovenste etage van ons woonhuis.

Ik ben aangesloten bij de Kamer van Koophandel en heb na mijn internationaal erkende allround diploma nog verscheidene diploma’s en certificaten behaald. Regelmatig volg ik cursussen en workshops om mijn werk te perfectioneren. Ik bezoek verschillende beurzen en heb abonnementen op vakbladen om op de hoogte te blijven van trends en vernieuwingen op het gebied van nagelstyling. Verder ben ik lid van het nagelgilde, een vereniging die de belangen van erkende nagelstylisten behartigt. Zij proberen o.a. de markt te beschermen tegen de opkomst van vele niet-erkende nagelstylisten zonder KvK inschrijving en zonder goede opleidingen en diploma’s. Voor optimale hygiene krijgt iedere klant bij de eerste nabehandeling haar eigen vijlenset. Deze sets worden op naam bewaard in de studio en bij iedere volgende behandeling gebruikt. Hierdoor wordt het verspreiden van bacteriën geminimaliseerd.

Naast het aanbrengen van kunstnagels kunt u bij mij voor meer terecht. Ik verkoop verschillende verzorgingsproducten van de bekende, professionele merken CND, Magnetic en Revitalash, sieraden en accessoires van onder andere het merk Love My Jewels en tevens kadobonnen. In de zomer of voor uw zonvakantie, kunt u bij mij ook terecht voor een French Pedicure behandeling. Op het moment is ook gekleurde gellak op nagels en teennagels heel populair. Meer informatie over de behandelingen vindt u elders op deze website terug. Voor optimale service kunt u uw behandelingen en aankopen zowel contant afrekenen of per tikkie.

Of u nu op zoek bent naar korte of lange nagels, naturel of opvallend, u vindt altijd iets dat bij u past.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan even……

Malou van Drongelen

Malou van Drongelen

Nagelstyliste

 

Voor een kijkje in mijn andere bedrijf, klik op deze link http://www.lovemyjewels.nl