Welke behandelingen zijn mogelijk?


Bij Nailstudio Butterfly kun je terecht voor het plaatsen en bijwerken van acrylnagels en gellak. Omdat ik veel waarde hecht aan kwaliteit, werk ik uitsluitend met merken van professionele A kwaliteit. Dit zijn o.a. CND, Magnetic Nail Design en Ugly Duckling. Om bij te blijven in mijn vak bezoek ik regelmatig beurzen en workshops en lees ik verschilllende vakbladen. In de salon verkoop ik alles wat u thuis nodig heeft om uw nagels en handen goed te verzorgen.


Gellak


Heb je best goede nagels van jezelf, maar zijn ze niet zo stevig of luk het je nooit ze wat langer te houden? Ben je geen kei in het lakken van je eigen nagels of heb je er gewoon geen zin in? Dan is gellak een perfecte oplossing! Bij een gellak behandeling werk ik op jouw eigen nagels. Eerst worden de nagels netjes gevijld en goed ontvet. Vervolgens breng ik 2 dunne laagjes basecoat aan. Hierop gaan 2 laagjes van een kleur naar keuze en we sluiten af met een sterkte, glanzende topcoat. Met gellak heb je zeker 2 weken keurig gelakte en stevige nagels. Groeien jouw nagels niet zo hard? Dan kan je er waarschijnlijk zelfs 3 weken mee doen. Na een aantal weken kom je terug en week ik het product er met speciale remover vanaf. Hierna vijl ik de nagels bij en lak ik alles weer opnieuw met dezelfde of een andere kleur en ga je weer lekker fris de deur uit.


Acrylnagels


Kom je voor het eerst voor acrylnagels? Dan zullen we samen bepalen of er een verlenging nodig is, of dat we gaan werken op jouw eigen nagels. Is een verlenging gewenst dan zal ik dat, afhankelijk van de staat van je eigen nagels, doen d.m.v. sjablonen of tips. Bij acrylnagels kun je kiezen uit een french manicure (witte rand) of een gekleurde gellak als finish. Alle acrylnagels worden afgelakt met een glanzende gellak topcoat voor een mooier behoud van de nagels. Acrylnagels dienen na 3 a 4 weken bijgewerkt te worden. Er is dan inmiddels een flinke uitgroei te zien bij de nagelriemen en de verhoudingen zijn niet meer wat ze moeten zijn. Wellicht gaat de lengte ook storen. Tijdens een nabehandeling vijl ik een deel van het oude product weg en breng ik de nagels weer op lengte en in model met nieuw product. Indien gewenst, breng ik een mooie frisse gellak aan.

Voeten


Wat is er nou mooier dan mooi gelakte teennagels in de zomer? Het liefst naturlijk in dezelfde kleur als de lak die je op je handen draagt.  Uiteraard is dit mogelijk! De behandeling is eigenlijk exact hetzelfde als wanneer je gellak op je vingernagels laat plaatsen. Wat wel extra leuk is, is dat je teennagels veel minder hard groeien en je dus wel tot 6 a 7 weken plezier hebt van je gellak. Met 1 behandeling kan je dus al een groot deel van de zomer vooruit.